Nije joj lako

Victoria Beckham u suzama zbog sina Brooklyna: "Volimo te i nedostajat ćeš nam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham trenutno prolazi kroz razdoblje koje teško pada svakoj majci. Njen sin upisao je fakultet daleko od roditeljskog doma.

Victoria Beckham trenutno prolazi kroz razdoblje koje teško pada svakoj majci. Naime, njen najstariji sin, 18-godišnji Brooklyn, upisao je fakultet u New Yorku te će uskoro napustiti roditeljski dom. 43-godišnja Victoria jučer se i na svom Instagramu oprostila od Brooklyna, pohvalivši se njegovim akademskim postignućima.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham - 1 namjerno ili? "Brooklyn nije dio obitelji?" Victoria i David Beckham nespretnim potezima rasplamsali glasine o svađi sa sinom

"Svi smo jako ponosni na tebe, Brooklyn. Odlaziš na fakultet uz najbolje rezultate. Volimo te i nedostajat ćeš nam", napisala jeVictoria uz fotografiju na kojoj pozira sa sinom. Obožavatelji su joj čestitali i poručili kako je sigurno jako ponosna. U New Yorku će Brooklyn studirati fotografiju. Nedavno je otkriveno i da je u vezi s mladom zvijezdom Madison Beer, zbog čega se navodno Victoria preplašila.

Naime, šuškalo se kako se mladi par želi zaručiti. Majci to nije lako palo jer želi da se Brooklyn fokusira na svoje snove. Situaciju stoga smiruje tata David. Inače, David i Victoria poznati su po svojim roditeljskim vještinama i nastojanjima da djecu odgoje u što normalnije i prizemljenije ljude.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene