Već su u akciji

Stiže im još jedna prinova?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria i David Beckham planiraju proširiti svoju obitelj.

Nakon što se godinama odupirala novoj trudnoći, čini se kako je 42-godišnja Victoria Beckham ipak posustala. Spremna je i za peto dijete, otkrila je njihova bliska prijateljica Tana Ramsay.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Planetarno poznati par Victoria i David Beckham je navodno počeo 'radit' na djetetu, dok je njezina dobra prijateljica Tana, žena poznatog britanskog kuhara Gordona, već u blaženom stanju. Čini se da je pritisak ipak bio prevelik te je Victoria pristala na novu prinovu. David je odmah nakon rođenja kćerkice Harper izjavio kako želi peto dijete, a čini se kako će mu se želja uskoro i ispuniti.

Čini se kako na bivšu Spajsicu uvelike utječe njezina prijateljica jer osim rada na novoj prinovi, Victoria je pronašla inspiraciju i u njihovom zdravom načinu kuhanja. Tako je 42-godišnja Victoria svoju prehranu 'pojačala' špinatom,brokulom i ostalim zelenim povrćem koje je bogato folnom kiselinom, što je inače odličan izvor vitamina za zdravlje budućih majki.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene