Misli ozbiljno

Victoria se izjasnila: 'Neću to više nikada napraviti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham svojom je izjavom rastužila brojne fanove.

Nastupivši sa svojim bivšim kolegicama na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. oduševila je svoje fanove.

Pogledaj i ovo showbuzz mora se sama izvući David Beckham ulaže u novi biznis, no ne želi pomoći supruzi koja je nagomilala dugove

'Imali smo brojne uspone i padove'

No unatoč glasinama kako će se Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Mel C i Geri Halliwell ponovno okupiti, Posh Spice stala je na kraj šuškanjima jednom zauvijek.

'Neću to više nikada napraviti. Nastupati na Olimpijskim igrama bila je velika čast. Bila sam ponosna što sam Britanka', rekla je Victoria tijekom snimanja za Vanity Fair.

'To je bilo pravo vrijeme za reći - 'Hvala svima, no nema više'. Ponekad morate znati kada treba napustiti zabavu', rekla je Victoria.

Otkrila je i kako je sada njezina glavna preokupacija moda, no to ne znači da nema poveznice između njezine glazbe i sadašnjeg posla. 'Spice Girls bile su uspješne jer su slavile žene. I zato danas radim to što radim', rekla je Posh.

Navodno je Victoria naljutila svoje kolegice kada je izjavila kako će nastupiti na Olimpijskim igrama jedino pod uvjetom da više nikada ne nastupe zajedno.

Ova modna dizajnerica potvrdila je svoju titulu modne kraljice kada joj je dodijeljeno još jedno priznanje i to na dodjeli Bambi nagrada u Njemačkoj. Priznanje je bilo još posebnije budući da joj je nagradu dodijelio legendarni kreator Karl Lagerfeld.

'Divna večer na dodjeli Bambi nagrada. Hvala Karlu Lagerfeldu na prelijepim riječima. Ova nagrada mi puno znači', napisala je Victoria na svom Twitteru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene