Priče za djecu

Tko se to upleo u brak Beckhamovih?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš i njegova supruga na meti su tabloida. Je li istina da se rastaju?

Kada se prezivate Beckham, medijima ste uvijek zanimljivi. Iako su u braku već 16 godina, i roditelji su četvero djece, tabloidi ponovno pišu da se Victoria i David rastaju te da je razvod 'težak' čak milijardu dolara.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

Tabloid navodi kako je Victoria već uklonila tetovažu svojedobno posvećenu Davidu te kako su godinama pokušavali profunkcionirati, ali nije im uspjelo. Navodi se i da su definitivno odlučili rastati se, no papire neće predati odmah, jer trenutno imaju previše posla.

Njihov glasnogovornik cijeli vijest je demantirao, rekavši da su David i Victoria i dalje zajedno te da nemaju nikakvu najavu rastati se. Dodao je kako se radi o tabloidnim glupostima koje nemaju nikakve osnove u stvarnosti. 'Radi se o fikciji, tko god je izmislio tu priču, mora pisati dječje knjige', zaključio je Davidov glasnogovornik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene