Svi su optimisti

BATA ŽIVOJINOVIĆ Prebačen na intezivnu njegu! 'Bata je borac'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog pogoršanja zdrastvenog stanja srpski glumac Velimir Bata Živojinović primljen je na intezivnu njegu.

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (82) primljen je u srijedu u bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a sada je smješten na odjel intenzivne njege.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Zdravstveno stanje glumca i dalje je ozbiljno. Smješten je na odjel intenzivne njege, a liječnici su potvrdili da su uzrok tome srčana i bubrežna insuficijencija. Bati je u utorak naglo pozlilo i doktori se trude pružiti mu najbolju njegu, pa je u srijedu prebačen u jednu beogradsku bolnicu, a sada se oglasila i njegova supruga Lula i utješila njegove brojne obožavatelje.

'Moj Bata je borac, preživjeti će on i ovo. Hvala Bogu, zdravstveno stanje mu je sada bolje. Mi smo svi optimisti i zato sve ide na dobro' rekla je supruga i dodala da će glumac u bolnici ostati još nekoliko dana'.

Kako prenosi Svet Bata će u bolnici biti do 10. svibnja, dok se ne završe sve pretrage. Njegovo loše zdrastveno stanje prati ga već četiri godine, ali njegova žena vjeruje u oporavak. 'Bit će sve uredu. Liječnici i medicinske sestre su toliko divni, brinu o mojem Bati i zaista sam im zahvalna' izjavila je supruga Lula.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene