Pridružite se

Vaterpolist Josip Pavić poziva na zajedničko vježbanje u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iskoristi dan samo za sebe!

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić poziva Zagrepčane da se pridruže vježbanju na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića i usvoje znanje kojim će u nadolazećim zimskim mjesecima svoje tijelo dovesti u idealnu formu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Ekskluzivan trening uz najljepši zalazak sunca

Još samo nekoliko dana dijeli nas od prilike da vlastitom tijelu poklonimo vježbu i aktivnost. Posljednja ovogodišnja prilika da zajedno vježbamo na otvorenom, i to na glavnom zagrebačkom trgu Bana Josipa Jelačića, očekuje nas u četvrtak, 4. rujna u 18 sati.

Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić i najtrofejniji hrvatski vaterpolist u povijesti Perica Bukić zajedno sa brojnim Šibenčanima i turistima vježbali su za zdravije sutra.

Ambasador projekta Josip Pavić otkriva nekoliko razloga zbog kojih nikako ne smijemo propustiti jedinstvenu priliku da prije nadolazećih zimskih mjeseci svoje tijelo dovedemo u red.

“Od davnina postoji izreka koja kaže da je u zdravom tijelu zdrav duh te zato svima preporučam redovito vježbanje, bilo profesionalno ili rekreativno. Vježbajući radimo uslugu sami sebi; pospješujemo fizičko i mentalno zdravlje, tjelesnu formu te izgled koji je u današnje vrijeme vrlo bitan. Upravo zbog toga pozivam sve Zagrepčane da se odazovu ovom pozivu i ne propuste posljednje ovogodišnje vježbanje uz projekt Pokreni se.”- izjavio je Josip Pavić.

Projekt Pokreni se u Zagrebu se održava u četvrtak, 4. rujna u 18 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića.

Učinite prvi korak i napravite dobru stvar za svoje tijelo. Osjećajte se bolje, smanjite rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijedite svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšajte svoje zdravlje. Svi vježbači imat će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo.

Josip Pavić poziva sve Zagrepčane da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju: poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Health, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene