''Ima konjsku glavu''

Napala glumicu: Ljudska Barbika održala lekciju ''ružnim'' ženama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valeria se do sada podvrgnula brojnim estetskih zahvatima kako bi izgledala kako Barbika, no ne želi priznati da je otišla pod nož.

Ukrajinka Valeria Lukyanova, najpoznatija živuća lutka,  ''napala'' je Sarrah Jessicu Parker, ali i sve druge ''ružne'' žene diljem svijeta koje ne pridaju puno pažnje svom fizičkom izgledu. 31-godišnjakinja je u svom video blogu poručila svim ženama koje nisu prirodno lijepe da uvijek nose šminku kada izlaze u javnost.

 

A post shared by Valeria Lukyanova Amatue21 (@lukyanova.me) on

Pogledaj i ovo Renee Zellweger (Foto: Getty) Iznenadila pojavom Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima

Valeria smatra kako žene koje ne brinu o sebi i ne ulažu u svoj izgled, tako zrcale svoju ''unutrašnju ružnoću''. ''Neke djevojke misle da ne mogu promijeniti svoj izgled ,a sve što rade je sjede na kauču, prežderavaju se i ne treniraju. Mislim da je to povezano s tom unutrašnjom ružnoćom'', zaključila je Valerija. Osim što je prozvala brojne žene diljem svijeta koje je sigurno razljutio ovaj video, Valeria je napala i glumicu Jessicu Parker za koju je rekla da ima ''konjsku glavu'', piše Daily Mail.

 

A post shared by Valeria Lukyanova Amatue21 (@lukyanova.me) on

Valeria se do sada podvrgnula brojnim estetskih zahvatima kako bi izgledala kako Barbika. Međutim, svoje plastične operacije nikad nije javno priznala. Također, tvrdi kako nikad nije ni Botox koristila. ''Ovo je tipična ženska koja je učinila milijun plastičnih zahvata i sada govori svima drugima kako bi trebali govorit'', samo je jedan od ljutih komentara na društvenim mrežama.

 

A post shared by Valeria Lukyanova Amatue21 (@lukyanova.me) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene