jednostavno, wow!

Prelijepa Valentina Baus u izdanju dostojnom holivudskih zvijezda zasjenila sve prisutne

Valentina Baus Valentina Baus DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus Dino Goleš i Valentina Baus Valentina Baus Valentina Baus i Dino Goleš - 3 Valentina Baus i Dino Goleš - 1 Valentina Baus +0 Valentina Baus i Dino Goleš Galerija

Valentina Baus preuzela je nagrada Večernjakova ruža u kategoriji Novo lice godine koju je osvojila s kolegom Dinom Golešom, a na dodjeli je zablistala u poluprozirnoj haljini.

Valentina Baus i Dino Goleš, voditelji Dnevnika Nove TV, dobitnici su Večernjakove ruže u kategoriji za Novo lice godine.

Pogledaj i ovo Valentina Baus Mamac za poglede! Naša lijepa voditeljica brzo je osvojila srca gledatelja, a više ne može ni neopaženo prošetati gradom!

Nagradu preuzela Valentina, a Dino se javio videopozivom jer nije bio u mogućnosti prisustvovati dodjeli.

"Hvala svima koji su nam dali podršku, koji su vjerovali u nas, našim nadređenima, puno vam hvala na povjerenju, hvala našim dragim ljudima koji nas hvale i daju nam kritike, sve je to dio ovog posla- Želim čestiti i ostalima koji su bili nominirani u ovoj kategoriji. Ovu ružu želim posvetiti svojim roditeljima i Dininim roditeljima, bili ste te uz nas tu, nadam se da smo vas učinili ponosnima", poručila je Valentina koja je na dodjeli zablistala u stilu holivudskih zvijezda.

Za ovu je prigodu odabrala elegantnu srebrenu poluprozirnu haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru i u kojoj je zasjenila sve prisutne.

Valentina je uoči dodjele pozirala i s kolegicom Ivanom Pezo Moskaljov, dugogodišnjom reporterkom Dnevnika Nove TV, koja je ostvarila nominaciju u kategoriji TV osoba godine.

Nakon više od desetljeća, za voditeljski stol Dnevnika Nove TV sjeo je novi dvojac – Valentina Baus i Dino Goleš. Ovaj mladi, talentirani i perspektivni voditeljski par unio je novu energiju u najgledanije dnevne informativne minute i izazvao brojne pozitivne reakcije i pohvale gledatelja. Uz nevjerojatnu lakoću izvedbe i uigranost te njima svojstven šarm i dopadljivost, opravdali su dato im povjerenje i zasluženo odnijeli pobjedu u kategoriji Novog lica godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene