Loše vijesti

SLAVNI GLUMAC NA SAMRTI? "Ovo bi mu mogao biti posljednji Božić"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac navodno teži svega 40 kilograma. Liječnici upozoravaju da je njegovo stanje vrlo loše.

Slavni glumac Val Kilmer trenutno proživljava najteži period u svom životu. Njegovi prijatelji tvrde da je glumac teško bolestan i da bi za njega ovo mogao biti posljednji Božić.

Pogledaj i ovo Val Kilmer (Foto: AFP) Ima 61 godinu Bio je najpoželjniji muškarac i tiha patnja žena, ali sada jedva govori i njegova pojava baš rastužuje


"Pokušava sve uvjeriti da je dobro, ali svima je jasno da nije. Stanje mu se jako pogoršalo", rekao je izvor za Radar Online. Prije samo nekoliko mjeseci Kilmer je opovrgnuo navode svog prijatelja Michaela Douglasa rekavši da ne boluje od raka grla. Svoje zdravstveno stanje i dalje sakriva od javnosti, a njegova majka Gladys Leach tvrdi da se liječi molitvom.

Njegovo zdravstveno stanje u fokus javnosti ponovno je dospjelo nakon što su ga fotografi snimili tijekom snimanja novog filma 'Citizen Twain'. Kilmer je zbog bolesti izgubio dosta na težini, a trenutno navodno teži samo 40-ak kilograma. 

"Izgleda zbilja teško bolestan, a čini se i da ima oteklinu na desnoj strani vrata. Ne izgleda nimalo dobro", komentirao je liječnik Stuart Fischer. Zbog lošeg zdravstvenog stanja izvori tvrde da mu je veliko pitanje hoće li doživjeti kraj siječnja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene