Najgledaniji show

Uzbudljivo predfinale: Igor postaje Rene, a Rene Igor!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samoj nas još jedna epizoda dijeli od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Pobjednički nastup pogledajte OVDJE.

U velikom finalu koje ćemo vidjeti 21.prosinca, tih četvero natjecatelja borit će se za titulu pobjednika showa dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.

VIDEO 'Do sada smo Maria vidjeli u raznim izvedbama, no ovako nešto...'

Goranu, Sandri i Tomi ovaj put će se u ocjenjivanju pridružiti Nives Celzijus, a osim osam fantastičnih transformacija ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive preobrazbe voditelja TLZP-a. Gledatelji neće moći vjerovati svojim očima, odnosno ušima, te više nećemo znati gledamo li i slušamo Igora ili Renea. Lice će nam zvučati poznato, ali uloge će definitivno biti zamijenjene, a za ovu preobrazbu i sami voditelji još jednom će ući u ruke majstora maske, šminkera i frizera kako bi bili što vjernija kopija jedan drugome.

Goran Navojec kada će vidjeti voditeljski dvojac u ovom ''izdanju'' samo će komentirati: ''Imam želju da budete svoji, a ne da se iz loših pretvarate u još lošije.'' Koliko će ''loši'' odnosno ''dobri'' biti Igor kao Rene, a Rene kao Igor, saznat ćemo ove nedjelje u predfinalnoj emisiji popularnog showa.

Ove nedjelje vidjet ćemo jedinstvenu Lady Gaga, a njen nastup dočarat će nam Andrea i izvesti ''Poker face''. Danijelu Martinović imitirat će Jasna, a otpjevat će pjesmu ''Brodolom''. Giuliano će se pretvoriti u Lou Bega koji se proslavio pjesmom ''Mambo nr.5'' Vanda postaje Enrique Iglesias, a izvest će pjesmu ''Bailamos''. Baby Dooks će se morati uživjeti u pjevača Outkasta te otpjevati pejsmu ''Hey ya''. Ronald će morati postati kopija Vlade Kalembera i to uz pjesmu ''Evo noći, evo ludila''. Minea će se transformirati u legendarnu Cher a za ulazak u finale borit će se s pjesmom ''If I could turn back time''. Prošlotjedni pobjednik Mario Petreković će nas podsjetiti na spot Maroon 5 i pjesmu '' Moves like Jagger''.

Ne propustite nastupe Lady Gaga, Enrique Iglesiasa, Outkasta, Vlade Kalembera, Marron 5, Lou Bega, Cher i Danijele Martinović ove nedjelje u predfinalnoj emisiji showa u 20 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene