452479
452479
452479
452479
452479

ŠEKS IZVEO SUPRUGU Pojavljivanjem zasjenili sve prisutne!

  • , 05.10.2016., 12:31
  • Autor:
  • komentara

Anica Resler Šeks i Vladimir Šeks rijetko se pojavljuju na javnim događanjima. Ipak, napravili su iznimku ovog puta...

 
 
 
 
Vladimir Šeks, Anica Šeks, Ivana Paradžiković, Saša Kopljar (Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak)
Vladimir Šeks, Anica Šeks, Ivana Paradžiković, Saša Kopljar (Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak)

Na premijeri filma 'Ustav Republike Hrvatske' pojavili su se brojni Hrvati iz javnog života. Film Rajka Grlića, za koji je scenarij pisao zajedno s Antom Tomićem, privukao je i samog autora hrvatskog Ustava.

Vladimir Šeks stigao je na premijeru sa svojom suprugom Anicom Resler Šeks, koja se inače rijetko pojavljuje u javnosti. Događaj nisu zaobišli ni Jadranka Slovković i Čedo Prodanović, a ni političari Jadranka Kosor, Stipe Mesić, Vesna Pusić.

Vladimir i Anica Šeks (Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak)

Premijeru nisu propustili ni Ivana Paradžiković te Saša Kopljar, koji je stigao u društvu supruge Renate. Glavnu ulogu u filmu igra srpski glumac Nebojša Glogovac, koji glumi umirovljenog profesora, deklariranog homoseksualca i transvestita. Igraju još Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić.

Saša i Renata Kopljar (Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se