Veliki događaj

Buckinghamska palača šuti - hoće li izbiti kraljevski skandal?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se bliži datum krštenja princa Georgea, Kate Middleton i princ William imaju planove kako žele provesti poseban dan – no, svi se pitaju tko će biti pozvan na veliki događaj?

Kate Middleton i princ William svoje su obaveze posvetili kraljevstvu i prvorođenom sinu princu Georgeu s kojim provode svaki svoj slobodan trenutak. Kako se bliži i dan krštenja, britanski mediji sve više pišu o uzvanicima na kraljevskom krštenju 23. listopada – to jest, tko će se prisustvovati tom važnom događaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretni i zadovoljni Znate li tko je snimio prvi portret s malim princem? Iznenadit ćete se!

>> Kate Middleton vs. Cressida Bonas: Kraljevski stilski obračun

Neki stariji članovi kraljevske obitelji nisu pozvani na krštenje princa Georgea – to su tetke princa Williama, princeze Anne i Sophie, grofice od Wessexa, kao ni Georgeovi praujaci, princ Andrew i princ Edward jer njegovi roditelji žele da svečanost bude intiman obiteljski događaj.

Buckinghamska palača odbila je komentirati ovaj skandal, no za sada se zna kako će se krštenje dogoditi u kapelici u palači St. James koja je intimnija i mladom paru se više sviđa.

S druge strane, krštenju će vrlo vjerojatno prisustvovati kraljica i princ Philip, princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla, princ Harry te Kateini roditelji Michael i Carole Middleton, sestra Pippa i brat James. Među šestero kumova, najvjerojatnije će se naći Williamov dugogodišnji savjetnik Jamie Lowther-Pinkerton, najbolji prijatelj Thomas Van Straubenzee i bivša kraljevska dadilja Tiggy Legge Bourke.

Kate i William već su pokazali da se neće držati nekih starih kraljevskih običaja; nisu poznali neke članove kraljevske obitelji na svoje vjenčanje, a i prvi portret princa Georgea snimio je Katein otac a ne profesionalni fotograf.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene