Kao djevojčica

Uskoro će 63 godine, ali ni ne pomišlja na mirovinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Aktualni hit Nede Ukraden 'Dobro došli šampioni' uskoro će dobiti i svoje zasluženo video izdanje.

Naime, ovih je dana popularna Neda zajedno sa svojom ekipom zavrnula rukave te se bacila na posao – snimanje video spota za spomenuti singl.

Pogledaj i ovo showbuzz 100% možda VIDEO Splitska pjevačica u provokativnom izdanju

Snimanje se odvijalo pod 'budnim okom' i redateljskom palicom Dejana Miličevića, koji je dugogodišnji suradnik Nede Ukraden kada su u pitanju video spotovi.

>> Prepoznajete li Nedu iz 70-ih godina? Ima još!

Po prvi puta ekskluzivno u nekoliko kadrova gledatelji će imati prilike uz 62-godišnju Nedu vidjeti njezine dvije unuke Nedu i Aleksandru, koje se ovoga puta pojavljuju u video spotu. Snimanje se odvijalo u prostorijama jednog fitness centra te u ambijentu ekskluzivnog hotela Helvecija u samom centru Beograda.

'Publika je odlično prihvatila pjesmu 'Dobro došli šampioni'. Drago mi je da sa svojom publikom imam jedan iskreni odnos pun ljubavi. Jedva čekam da video spot izađe na male ekrane,te da svi zajedno uživamo gledajući ga. Snimanja su inače naporna, puno je toga što treba odraditi, mnogo sitnih detalja. Ovoga puta je bilo sve tako jednostavno, a imala sam i pojačanje svoje dvije prekrasne unuke Nedu i Aleksandru, koje će se pojaviti u nekoliko kadrova u video spotu. Okupila sam pravu ekipu, profesionalne plesače koji će zasigurno osvojiti gledatelje svojim plesnim umijećem, dok ja ovoga puta u spotu 'pričam svoju životnu priču'. Ovih dana krenut ću u realizaciju snimanja još jednog video spota za novu pjesmu, koju je radio moj dugogodišnji suradnik Dušan Bačić, ali neka to za sada ostane jedno veliko iznenađenje', izjavila je Neda Ukraden.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene