kakva kraljica

Što je to napravila od sebe? Urnebesnim fotografijama oduševila milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele je još jednom pokazala svoj sjajan smisao za humor i oduševila milijune svojih obožavatelja.

Pjevačica Adele u subotu je proslavila svoj 29. rođendan, a tom prilikom na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija koje su iznenadila njene fanove. Na njima Adele izgleda kao simpatična starica odjevena u rozi džemper s razbarušenom prosijedom kosom, naočalama i borama na licu. Adele se ovog puta transformirala u britansku komičarku Catherine Tate, odnosno njenu čuvenu junakinju Nan.

 

Nearly 30! Thanks for the well wishes. See you soon x

A post shared by Adele (@adele) on

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

"Još malo pa 30. Hvala vam na lijepim željama, Vidimo se uskoro'', napisala je pjevačica i oduševila sjajnim smislom za humor više od milijun korisnika samo na Instagramu. Inače, ovo joj nije prvi put da se zabavlja transformacijama. Prije dvije godine na rođendanskom slavlju pojavila se kao George Michael, a sudeći prema dosadašnjem iskustvu iduće godine kada slavi 30. rođendan  očekuje nas još urnebesnije iznenađenje. E, pa zato Adele sretno ti! Uveseljavala ti nas još sto godina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene