Postali bliski

Upoznali se tri tjedna prije smrti njegove djevojke: Otkriveno tko je misteriozna brineta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati pjevač uvijek je bio okružen ženama, a izgleda kako je nastavio u istom tonu i nakon smrti dugogodišnje djevojke.

Iako je prije tri mjeseca preminula njegova dugogodišnja djevojka L'Wren Scott, rock zvijezda Mick Jagger već se zabavlja s novom djevojkom koja je po zanimanju plesačica baleta, piše NY Daily News.

Pogledaj i ovo Mick Jagger (Foto: Getty Images) Zanimljiv par Pokazala čime je osvojila 42 godine stariju zvijezdu i rodila mu osmo dijete, zajedno se rijetko pojavljuju

Frontmen Rolling Stonesa navodno je 27-godišnju Melanie Hamrick upoznao tri tjedna prije nego što se Scott objesila. Tada se nisu spetljali, no ostali su u kontaktu, a intenzivno druženje započelo je nakon smrti Jaggerove dugogodišnje djevojke.

Samo tri mjeseca nakon smrti djevojke već je viđen u društvu nove

'Nakon smrti L'Wren, Melanie ga je nazvala i našli su se u New Yorku. Između njih je zaiskrilo, no ona se nije htjela vezati zbog emocionalnog kaosa kroz koji je Mick prolazio', rekao je izvor. 'Pozvao ju je u Švicarsku na koncert Stonesa i tada su postali intimni. Svi njegovi prijatelji ga podupiru jer je Mick puno propatio, a ona mu je vratila osmijeh na lice', dodao je.

No, to se nije svidjelo Scottinoj sestri, Jan Shane.

'Moja sestra je zaslužuje puno više poštovanja. Nisu prošla ni tri mjeseca. Sada vjerujem da je on puno više pridonio njezinim nevoljama nego što je itko mislio', rekla je Shane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene