Pronašla surogat majku

Unatoč prekidu, glumica planira drugo dijete!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna je glumica nedavno objavila prekid zaruka, a čini se kako je bivšeg brzo preboljela i nastavila dalje sa životom.

Nakon što je javno objavila prekid sa zaručnikom Nickom Loebom, glumica Sofia Vergara nastavila je sa životom te otkrila kako želi još jedno dijete.

Pogledaj i ovo Joe Manganiello (Foto: Getty Images) ludo zaljubljeni Bivši muž Sofije Vergare pohvalio se fotkom nove djevojke nakon samo mjesec dana od službenog razvoda, evo i kako izgleda zanosna plavuša!

Navodno je Sofia već bila na tretmanima na kojima je dobila injekcije za plodnost i zamrznula jajašca, a u tome će joj pomoći prijateljica koja je pristala biti surogat majka njenom djetetu, piše Radar Online.

'Ne želim reći da je ku***, no sretan sam što je više neću gledati'

'Kad se Manolo rodio, Sofia je bila još mlada i uplašena te se nije mogla opustiti i uživati u ulozi majke. Sada je sazrela i uspješna te želi ponovno doživjeti to prekrasno iskustvo', otkrio je izvor za magazin Closer.

'Ona ima jako blisku prijateljicu koja zna koliko Sofia želi još jedno dijete pa je pristala biti surogat majka', dodao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene