200 milijuna dolara!

Unatoč problemima, i dalje je nasmijan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Snimanje filma World War Z od samog početka je bilo popraćeno problemima no to nije razlog da Brad Pitt ne blista na naslovnici lipanjskog izdanja časopisa Vanity Fair.

49-godišnji glumac je pokazao svoje biserno bijele zube i zavodljive plave oči na naslovnici časopisa koji nasuprot tome piše o noćnoj mori s kojom se tijekom snimanja susrela ekipa filma o zombijima - World War Z.

U filmu Brad glumi istraživača Ujedinjenih Naroda Gerryja Lanea koji je u utrci s vremenom kako bi od zombija spasio čovječanstvo, uključujući i svoju suprugu Karen Lane (Mireille Enos) te njihovo dvoje djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Obitelj na prvom mjestu 'Ne mogu napustiti svoju obitelj'

>> Brad je Angie pronašao na podu - 'Iscrpljena je, previše radi'

'Počeli smo snimati film prije nego što smo se dogovorili kakav će mu biti kraj. To se pokazalo potpuno pogrešnom odlukom jer film nije završio onako kako smo htjeli', ispričao je za Vanity Fair scenarist Damon Lindelof.


Do odluke o ponovnom snimanju došlo je nakon što su producenti pogledali snimljeni materijal.

'Bilo je poput - Wow. Kraj našeg filma nije dobar, ne funkcionira', izjavio je izvršni direktor Paramount studija Marc Evans. 'Mislim da smo u tom trenutku shvatili kako film moramo ponovno snimiti'.

To je dovelo do odluke da se ponovno snimi čak 40 minuta filma čime je budžet rastegnut do enormnih 200 milijuna dolara.

No, unatoč tome, Pittova želja je ispunjena. Želio je snimiti film o zombijima kojeg će moći pokazati svojoj trojici sinova. Snimao ga je zapravo za njih. A oni veoma vole zombije, zaključio je poznati glumac.

World War Z u američkim kinima počinje s prikazivanjem 21. lipnja ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene