Brzi iz Mućki

Legendarni glumac preminuo od raka gušterače

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski glumac Roger Lloyd-Pack, koji se diljem svijeta proslavio kao 'spori' smetlar Brzi u humorističnom serijalu Mućke, preminuo je u srijedu navečer u 69. godini.

Roger Lloyd-Pack, preminuo je u 69. godini. Njegov agent je i potvrdio da je slavni glumac koji je u Mućkama oduševljavao svojim 'gumenim' licem i dramatskim govorom, umro u srijedu navečer od raka gušterače.

Pogledaj i ovo showbuzz osvojile ga svojim nastupom! Legendarni glumac čestitao vatrenim hurikankama na ulasku u finale Eurosonga: "Rekao sam vam! Sjajno"

Sjećate se Rodneya iz Mućki? Okomio se na jeftine i okrutne reality showove!

Za svoju ulogu u Mućkama, jednoj od najpopularnijih serija u povijesti britanske televizije, koja ga je pretvorila u jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, kazao je da je 'istodobno i blagoslov i prokletstvo'.

'Za mene kao glumca izvrsno je što sam se našao u seriji koja je toliko uspješna, ali, s druge strane, ne mogu nigdje otići da me netko ne ispituje o tome", kazao je u jednom intervjuu. "Mislim da je to bilo teško i za moju djecu. Iako sam često bio doma, mislim da je teško imati slavnog oca. Za djecu to može biti i sramota i gnjavaža', kazao je.

Tijekom svoje televizijske karijere Roger Lloyd-Pack pojavljivao se i u brojnim drugim projektima, imao uloge u serijama "Vikarica iz Dibleyja", "Doktor Who" i "Obitelj Borgia", ali ga je uloga Brzog pratila cijelu karijeru.

(HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene