442327
442327
442327
442327
442327

PRVA I NEPONOVLJIVA Umrla Supermenova ljubav Lois Lane

  • , 05.07.2016., 10:40
  • Autor:
  • komentara

U 95-oj godini života preminula je legendarna Noel Neill, glumica koja je prva utjelovila Lois Lane.

 
 
 
 
Noel Neill (Foto: Getty)
Noel Neill (Foto: Getty)

Umrla je glumica koja je prva utjelovila lik Lois Lane, novinarke i vječne ljubavi Clarka Kenta. Noel Neill umrla je u 95-oj godini života, nakon borbe s teškom bolesti. Pronađena je mrtva u svom domu u Arizoni.

Noel Neill (Foto: Getty)

Njezin menadžer Larry Ward objavio je status na Facebooku. 'Bila je ljubazna, radišna, nesebična, zabavna - sve te kvalitete utjelovila je Lois Lane'.

Noel Neil (Foto: Getty)

'Noel je bila prava Lois Lane, i za mnoge od nas, bila je prva žena koju smo mogli vidjeti na televiziji', dodao je Ward.

Filmsku karijeru započela je davne 1984. godine u filmu Superman.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se