Tko bi nju zamijenio?

'Uhvati me panika kako ću mu dosaditi i da će naći - mlađu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez u 2013. godinu doista je odlučila ući sa svim snagama - nakon svjetske turneje, koja je završila tek 3 dana prije Božića te premijere filma Parker, u kojem glumi s Jasonom Stathamom, Jennifer konačno može odahnuti.

'Nakon dvije godine u žiriju Američkog idola shvatila sam kako moj zadatak nije govoriti ljudima pjevaju li dobro ili ne. Ja sam pjevačica, plesačica i glumica i moje mjesto je na pozornici!', objasnila je svoju odluku da ugodnu poziciju u žiriju (na kojoj je navodno zaradila više od 35 milijuna dolara) opet zamijeni svjetlima reflektora.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokazala fanovima Od seksi dive do prirodne djevojke: Rijetko je viđamo u ovakvom izdanju!

'Sve je počelo kad sam prvi put čula pjesmu Dance Again. Trebao ju je pjevati Enrique Iglesias i morala sam ga tjednima moliti da mi ju ipak prepusti. Ta pjesma savršeno je utjelovila sve što mi se događalo u životu - težak razvod nakon kojeg sam skoro posrnula u depresiju i trenutak kad sam shvatila da je jedini način da se trgnem da zavolim samu sebe', iskrena je J. Lo.

>> J.Lo u uskom i pripijenom: Seksi 43-godišnjakinja!

A ljubavi oko nje doista ima - osim petogodišnjih blizanaca koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem, Emme i Maxa, Jennifer na turneji vjerno prati njezin novi dečko, skoro 20 godina mlađi Casper Smart.

'Uhvati me panika kako ću mu dosaditi i kako će naći mlađu. No trenutno mi pruža bezrezervnu ljubav i podršku, obožava moju djecu i sretni smo', kaže Jennifer. No, ova slavna pjevačica koja je na sceni puna dva desetljeća itekako ima čime nadmašiti i višestruko mlađe konkurentice. Jennifer sa svojom osobnom trenericom vježba svaki dan po minimalno sat vremena, jako pazi što jede ('izbjegavam sol i šećer, osim čipsa!') i obavezno spava barem 8 sati na noć.

'Moram znati da sad više nisam odgovorna samo za sebe, već za nas troje. Često idem spavati s klincima već oko 9 navečer, nakon crtića', otkriva ova latino diva. A kako je veliki pomak napravila i u modnom pogledu, itekako je svjesna.

'Da, sjećam se plišanih trenirki, velikih naušnica i kratkih topića. Nakon te faze uslijedio je neki Jackie Kennedy moment, a danas bih svoj stil opisala kao mix svega', objašnjava Jennifer koja u svoje omiljene dizajnere ubraja Zuhaira Murada, Lanvin i Valentina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene