Uhvaćene na djelu

Ovo su slavne ljepotice koje su varale svoje partnere!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mislite da samo muškarci varaju? Razmislite ponovno.

Kao i kod nas, i u Hollywoodu poznate žene imaju problema s vjernošću svojim muškarcima. Donosimo pregled nekih poznatih primjera čija je nevjera razotkrivena.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Spavala je s njim, kad već njegova žena neće!

Meg Ryan

 

Ova holivudska slatkica je 2000., kada je još bila u braku s Dennisom Quaidom, imala kratku aferu s Russellom Croweom. Nakon što je jevnost saznala za ovu aferu, Meg se razvela, i nakon toga se zabavljala s Russellom godinu dana. Međutim, 2008. glumica je priznala da je i Dennis varao nju dok su bili u braku.

Madonna

Madonna je i dalje bila u braku sa Guy Ritchiejem u trenutku kada je imala aferu s poznatim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. Iako su oboje opovrgnuli da su bili u vezi, bivša Rodriguezova supruga tvrdila je kako je pronašla njegovo ljubavno pismo upućeno Madonni.

Tori Spelling

Ono što se Tori dogodilo može se opisati kao loša karma. Naime, kada je upoznala Dean McDermotta, oboje su bili u brakovima. Međutim, zaljubili su se, razveli sa svojim bivšim supružnicima i stupili u brak. Sada imaju četvero dece, ali nedavno se proširila glasina da Dean vara svoju suprugu.

Coco

Coco je prevarila supruga Ice T-a s reperom AP.9. Iako je tvrdila da je on samo njezin obožavatelj, kasnije je priznala aferu jer je reper objavio nekoliko njihovih intimnih fotografija.

Kristen Stewart

Činilo se da su Kristen Stewart i Robert Pattinson savršen par, a onda ga je ona prevarila s redateljem Rupertom Sandersom. Da stvar bude bolja, Sanders je oženjen i ima dvoje djece. Međutim, Robert je oprostio Kristen i navodno su i dalje u vezi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene