U Engleskoj

Legendarni nogometaš PIJAN napao bivšu pa završio iza rešetaka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Paul je tijekom incidenta zgrabio zaštitara za grlo, a potom je uhvatio bivšu ženu za ruku!

Nekad nogometna legenda, danas problematična ličnost, Paul Gascoigne Gazza još jednom se našao u nevolji.

Pogledaj i ovo showbuzz napeta završnica! Italija je pobjednik Eurosonga 2021., do samog kraja borba je bila dramatična, a jedna država nije dobila čak nijedan bod!

Naime, prema pisanju Daily Maila, Paul Gascoigne uhićen je na željezničkoj postaji u Hertfordshire nakon što je u pijanom stanju napao bivšu suprugu Sheryl i njezinog zaštitara!

>> Policija potvrdila da Paul Gascoigne nije mrtav

'Policija je došla nakon prijave da pijani i dizorijentirani muškarac na željezničkoj postaji radi nevolje. Policajci koji su otišli na mjesto događaja, uhitili su 46-godišnjaka zbog sumnji da je u pijanom stanju napao drugu osobu', stoji u službenom priopćenju tamošnje policije.

Prema pisanju Guardiana, Paul je tijekom incidenta zgrabio zaštitara za grlo, a potom je uhvatio bivšu ženu za ruku dok se pokušavala odmaknuti.

Nakon što je proveo 12 sati u pritvoru, Paul je platio jamčevinu te je pušten na slobodu do prvog sudskog saslušanja. Razlog njegova napada još nije poznat.

Paul i Sheryl svoju vezu su započeli početkom 1990-ih godina, a vjenčali su se 1996., no, samo dvije godine kasnije su se i rastali. Unatoč tome, Sheryl je nebrojeno puta pokušala pomoći bivšoj zvijezdi Newcastlea prilikom njegovih odvikavanja od alkohola, ali on bi se konstantno vraćao svojim ovisnostima. Ranije ove godine bio je u SAD-u gdje je prolazio kroz program odvikavanja, ali i to je bilo tek kratkoročno.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene