445416
445416
445416
445416
445416

SMJESTILI MU NAJBLIŽI Pilot umiješan u otmicu?

  • , 03.08.2016., 12:42
  • Autor:
  • komentara

Policija je uhitila pilota Bernieja Ecclestonea zbog sumnje da je sudjelovao u otmici punice.

 
 
 
 
Bernie Ecclestone (Foto: Getty)
Bernie Ecclestone (Foto: Getty)

Prije nekoliko dana policija je uhitila dvojicu otmičara koji su oteli punicu Bernieja Ecclestonea. Aparecida Schunk sad je na sigurnome, a prema najnovijim informacijama u cijelu je otmicu upleten i pilot Bernieja Ecclestonea, piše BBC.

Bernie Ecclestone (Foto: Getty)

Policija je uhitila pilota imena Jorge Eurico da Silva Faria uz još trojicu osumnjičenih, a kako pišu mediji, sumnja se da je upravo on bio i glavni organizator. Cijeli slučaj se još uvijek istražuje.

Aparecida Schunk oslobođena je nakon što je provela devet dana u zatočeništvu. Policija u Brazilu je potvrdila da je gospođa na slobodi, da je dobro te da se cijela akcija odvijala izvan Sao Paola.

Bernie Ecclestone bio je u kontaktu s otmičarima te je to navodno policiji pomoglo da oslobode njegovu punicu.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se