Sve zbog Kiklopa

Svečanost za Nives se mora održati, inače dolazi kazna od 50 tisuća kuna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Udruga koja organizira Sajam knjige u Puli mora, do 15. prosinca, dodijeliti nagradu Kiklop za najčitaniju knjigu 2008. godine starleti Nives Celzijus, inače će morati platiti novčanu kaznu!

Općinski sud u Puli u rješenju o ovrsi od 6. prosinca naložio je udruzi Sa(n)jam knjige da najkasnije do 15. prosinca u Domu hrvatskih branitelja u Puli dodijeli nagradu Kiklop u kategoriji "Hit godine" za 2008. autorici najčitanije knjige te godine "Gola istina" Nives Celzijus, izvijestio je izdavač knjige Premier Media.

Pogledaj i ovo showbuzz Poseban tretman Nives napokon ima Kiklopa u rukama - na kraju i zaplesala!

Nives Celzijus ovrhom traži svog Kiklopa: 'Mislim da su se oni izvrgli ruglu!'

Ako se sudska presuda ne izvrši do nedjelje, udrugu će se kazniti novčanom kaznom od 50.000 kuna, a odgovorna osoba Magdalena Obradović-Vodopija s 5.000 kuna. Ako ni tada ne postupe po presudi, slijedi dvostruka kazna i tako unedogled, što će se automatski naplaćivati blokadom njihovih privatnih i poslovnih računa preko Fine, odlučio je pulski sud.

Premier Media ističe da će tom presudom, još jednom u korist Nives Celzijus, vjerojatno biti završena višegodišnja trakavica u kojoj joj je Sajam knjiga u Puli odbio dodijeliti zasluženu nagradu, smatrajući je nedostojnom 'književne elite'.

'Od svoje zaslužene nagrade neću odustati niti milimetra, posebno nakon što su mi se htjeli narugati pa su poštom umjesto nagrade Kiklop poslali ukoričeno izdanje romana Ranka Marinkovića', rekla je Nives Celzijus. 'Jedva čekam dodjelu nagrade na kojoj ću se sa zadovoljstvom pojaviti, osim ako organizator Sajma knjige ne nastavi s inatom i nepoštivanjem zakona. No, u tom slučaju će Grad Pula i Istarska županija kao sponzori morati plaćati stotine tisuća kuna sudskih kazni s kamatama svaka dva tjedna. A to nisu ničiji privatni novci, nego građana Pule i Istre', poručila je Nives Celzijus. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene