Novi život

Udala se i rodila prije godinu dana – nitko nije znao!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kristina Sajko - naša poznata i uspješna manekenka potpuno je promijenila svoj život. Postala je mama!

Kristina Sajko jedna je od najuspješnijih domaćih manekenki koje su uspjele i van Lijepe naše. 2010. pobjedila je u showu 'Project Runaway' kojeg vodi Heidi Klum, no nakon triumfa odlučila je svoj život okrenuti u drugom smjeru. Nakon desetogodišnje manekenske karijere, Kristina je uzela pauzu.

Pogledaj i ovo Heidi Klum u zagrljaju mladog supruga Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo

Prije godinu dana na svijet je donijela sina Roka kojega je dobila sa suprugom splitskom poduzetnikom Lukom Dvornikom. 'Luka i ja smo se upoznali preko zajedničke prijateljice koja mi je došla u posjet', kaže Kristina za Story, a par je za sada svoje obiteljsko gnijezdo svio u Silikonskoj dolini (industrijsko i tehnološko središte) pokraj San Francisca u Južnoj Kaliforniji.

'Uskoro ćemo svi natrag za Hrvatsku. Svakako bismo željeli da Roko krene u školu u Hrvatskoj i da odrasta tu jer je puno ljepše nego ovdje. U Americi je sve daleko i svugdje se mora ići autom. Djeca se ne igraju na ulici kao kod nas i uglavnom su po cijele dane sama kod kuće. želimo da Roko ima prijatelje i da bude samostalan. Ako sve bude u redu, vraćamo se u Hrvatsku u roku od tri godine', rekla je ponosna mama.

>> Trifunović i Sajko ipak nisu zajedno

Dok se to dogodi, Kristina ima posla u Americi. Trenutno radi kao menadžerica prodaje za iOS aplikacije. 'Project Runaway bio je moj zadnje veći posao i nakon pobjede odlučila sam se prestati baviti manekenstvom. Nakon svih tih godina nekako je došlo do zasićenja i smatrala sam da je vrijeme da se okrenem nekim novim stvarima', kaže Krstina Sajko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene