Bizarno ponašanje

Pušteno u javnost: Posljednji sati života Robina Williamsa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako tvrde u britanskom showu 'Autopsy: The Last Hours Of...' slavni je glumac posljednje sate života proveo u paranoidnom ludilu.

Obdukcija slavnog glumca Robina Williamsa pokazala je kako je patio od nedijagnosticirane demencije, a to bi moglo objasniti njegovo bizarno ponašanje u posljednjim satima života.

Pogledaj i ovo Screenshot Legendarna glumica Odlazak zvijezde ''Žikine dinastije'': Nakon borbe s teškom bolesti preminula je Jelena Jovanović Žigon

OTKRIVENI novi detalji o smrti slavnoga glumca

Večer prije nego si je oduzeo život, glumac je mahnito spremao satove u čarape i odnio ih prijatelju na čuvanje. Nakon toga je i sam osjetio kako nešto s njim nije u redu, pa je po internetu mahnito tražio lijekove.

'Bio sam sramotan, radio stvari koje su gadljive - od toga se teško oporaviti'

U showu je patolog, dr. Richard Shepherd naglasio kako glumčeva aktivnost na internetu jasno pokazuje da je znao kako nešto nije u redu.

Emisija je otkrila i to kako je Williams očistio kupaonicu od krvi nakon što si je pokušao nauditi. U spavaćoj sobi pronađena je neotvorena bočica vrlo jakog lijeka koji služi pri liječenju shizofrenije i bipolarnih poremećaja.

Nalazi krvi pokazali su kako glumac nije konzumirao kokain ili alkohol posljednja 24 sata, ali su pronađeni tragovi mirtazapina koji se koristi kod depresije te levodopa koji uzimaju osobe koje boluju od Parkinsonove bolesti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene