Ne skida osmijeh s lica

FOTO U seksi izdanju pokazala mu što je izgubio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko razmišlja o razvodu? Ova ljepotica plijenila je pažnju u seksi haljini te nije skidala osmijeh s lica.

Paula Patton i Robin Thicke nedavno su objavili da se rastaju, no čini se kako se Patton sasvim dobro nosi s ljubavnim problemima.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

Rastaju se! Razlog njegovo flertanje s drugim ženama?!

Glumica je izgledala senzacionalno u mini žutoj haljini na 2014 Film Independent Spirit Awards. 38-godišnja ljepotica pokazala je svoje duge, vitke noge, a njezin osmijeh nije mogao proći nezamijećeno.

I dok se Paula smiješi na crvenom tepihu, njezin uskoro bivši suprug Robin Thicke traži načine kako da vrati svoju suprugu.

Naime, Paula je pokrenula rastavu navodno zbog suprugovog flertanja s drugim ženama. Popularni glazbenik nedavno je izjavio da mu je odvajanje od Paule potpuno ‘potreslo tlo pod nogama’, te da će učiniti sve da spasi svoj brak.

Robin i Paula vjenčali su se prije osam godina, a upoznali su se još kao tinejdžeri sa 14 godina. Zajedno imaju sina Juliana. No, unatoč tome što se Robin nada da će obnoviti brak sa svojom odabranicom, Paula je, čini se nepopustljiva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene