Bolje vidi

KRISTINA BRADAČ Promijenili su mi pogled na svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrhunskom timu oftalmologa svoje je zdravlje očiju odavno povjerila Kristina Bradač, na čiju će preporuku isto učiniti i Iris Androšević Pinjuh.

Organ oka, jedan od najdragocjenijih organa u ljudskom tijelu, čija funkcija spada među najsloženije i najvrjednije, nažalost, predstavlja i problem velikog broja ljudi. No, tehnologija i na ovom području napreduje velikom brzinom pa su tako laserske operacije, nekada tabu-tema o kojoj se govorilo s određenim strahom, danas toliko napredovale da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom.

Pogledaj i ovo Kristina Bradač i Miro Radić (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Promijenila dvije haljine Bivša manekenka Kristina Bradač udala se za svog dugogodišnjeg partnera Miru Radića

Upravo takav najsigurniji i vrhunski tretman nude u Optical Expressu, jednom od vodećih tehnoloških inovatora u svijetu, s klinikama koje su broj jedan diljem Europe. Dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić predstavljaju vrhunski tim kirurga, koji su svoje znanje usavršavali u Münchenu, Kölnu, Orlandu, San Diegu, San Franciscu, Londonu... Tim je to kojem je svoje zdravlje očiju povjerila i naša poznata dizajnerica Kristina Bradač, na čiju će preporuku u ruke vrhunskih stručnjaka doći i njezina prijateljica Iris Androšević Pinjuh.

''Od kada sam prije dvije godine skinula dioptriju, moje svakodnevne obveze postale su puno lakše. Preporučila bih to svakome, kao što sam preporučila i svojoj prijateljici Iris Androšević Pinjuh, koja dugi niz godina ima problema s vidom. Meni je Optical Express, u doslovnom smislu, promijenio pogled na svijet. ''

U Optical Expressu konstantno postavljaju visoke standarde u laserskoj korekciji vida pa su tako uveli iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po mjeri pacijenta. Riječ je o revolucionarnom wavefront dijagnostičkom uređaju, koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima oka svakog pacijenta. Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije.

Optical Express na adresi Strojarska cesta 18 u Zagrebu, prvi je izbor za vid koji će omogućiti bolji i kvalitetniji život.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene