Njam, njam

Kraljevska obitelj - sve može, ali češnjak ne dolazi u obzir!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U knjizi 'The Royal Touch' bivša kuharica kraljevske obitelji Carolyn Robb otkrila je najdraža jela koja je spravljala za Dianu, Charlesa i mlade prinčeve.

Princeza Diana u princ Charles imali su svoje osobne kuhare, ali mladi par Kate i William nemaju kuharsko osoblje.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Bivša kuharica kraljevske obitelji piše kako je princ Chareles obožavao lov pa su često pripremali jela od divljači. Navodi i to kako su se hranili prilično zdravo, a posebno su voljeli voće koje su uzgajali u svom vrtu.

Tajne kraljevske obitelji – princeza je slala prijeteće poruke!

Jedina namirnica koja je bila zabranjena u kuhinji i bilo kojem jelu, bio je češnjak iz jednostavnog razloga što su Diana i Charles imali jako puno društevnih obveza pa smrduckanje po češnjaku nije bilo prihvatljivo ma koliko zdravo bilo.

VIDEO Svi bruje o ovom detalju nakon kraljevskog poroda

Iako mnog kraljevske obroke zamišljaju kao bakanalije, Robb tvrdi kako im nisu spremali nikakva ekstravagantna jela a većina namirnica dolazila je upravo iz njihovog vrta, a mliječni proizvodi dolazili su s kraljevskih farmi.

Kate i William nemaju kuhara zato što Kate voli kuhati i često spravlja obroke za svoju obitelj. Bivša kuharica i za to ima objašnjenje: 'Morate shvatiti da ona ne dolazi iz kraljevske obitelji već iz jednog normalnog okruženja u kojem je uvijek kuhala za sebe. Uvijek se priča kako William obožava provoditi vrijeme sa svojom obitelji, a posebno voli njihove zajedniče obroke'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene