Hollandeova ljubavnica?

Tko je žena koja je zavela predsjednika?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Francuski tabloid raspisali su se o navodnoj aferi francuskog predsjednika Francoisa Hollandea i glumice Julie Gayet. Tko je ona zapravo?

Uredništvo francuskog tabloida koji je u najnovijem broju na na sedam stranica opširno opisao susrete Francoisa Hollandea i glumice Julie Gayet te sve potkrijepio fotografijama na kojima je navodno ljubavni par, najavilo je povlačenje teksta sa svoje web stranice.

Pogledaj i ovo Adrien Brody (Foto: Profimedia) Pa gdje se skrivao? Ušao je u povijest pa ispario iz svijeta slavnih, a sad je uhvaćen kako uživa u društvu modela!

SKANDAL: Tabloid odjednom povlači tekst o Hollandeovoj navodnoj aferi!

No, tko je Julie zapravo?

Julie Gayet je 41-godišnja francuska glumica i producentica koja je glumila u više od 50 filmova, ali njezin je rad poznat uglavnom u Francuskoj.

Studirala je glumu na ‘Actor’s Studio’ u Londonu, a neke od njezinih poznatijih uloga su u filmovima 'My Best Friend' i 'Chaos and Desire'.

Godine 2007. osnovala je, u suradnji s kolegicom Nadiom Turincev, vlastitu produkcijsku kompaniju ‘Rouge International’. Godine 2003. udala se za scenarista Santiago Amigorena s kojim ima dvoje djece. Par već dugo živi odvojeno iako nisu službeno rastavljeni, piše Time.

Julie je nedavno dobila ulogu u Hollandovoj kampanji.

Inače, Hollande je burno regairao na optužbe i tvrdi da je napadnuta njegova privatnost te je najavio tužbu. I prozvana glumica prošle je godine podnijela tužbe zbog pisanja o istoj aferi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene