KRAH BRAKA

Uznemirujuća istina: Imao je stroga pravila, kontrolirao je i zabranjivao izlaske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova ljubav nije izdržala sve kušnje.

U javnost cure detalji oko razvoda pjevačice Janet Jackson i Wissama Al Mana. Njihovom braku presudile su različite kulture i stroga pravila koja joj je nametao njezin suprug, piše Daily Mail. Navodno je Wissam imao određena pravila i stavove o tome kako njihov sin treba biti odgajan, što Jante nije mogla podnjeti.

Pogledaj i ovo showbuzz nikad iskrenija Oglasila se nakon privatne drame: "Slučaj je na sudu"

Par nikad nije viđen s djetetom u javnosti, a Wissam joj je navodno zabranjivao da napušta dom sve dok doji. ''Janet je smetalo to što ju je on počeo previše kontrolirati tijekom trudnoće. Već mu je bila dozvolila da joj diktira kako i kada će se pojavljivati u javnosti i na koncertima. To ju je izluđivalo te je imala osjećaj da zbog njega gubi svoje obožavatelje'' otkrio je izvor blizak paru.Na koncertima je imala kostime dugih rukava, odjeća je bila šira, a neprilične plesne pokrete je izostavila.

Njihov brak nije izdržao sve kušnje iako su u početku djelovali sretno. Izvori bliski paru potvrdili su da su zajedno odlučili kako je najbolje da krenu dvojenim putevima. '' Oboje su zatrpani poslom, ali odlučni u namjeri da i dalje budu dobri roditelji'', otkrio je izvor.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene