Premijera 'Amadeusa'

Svi su ostali u sjeni kada se pojavila Seve u ljubičastoj korzet haljini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za kulturnu večer u Zagrebu pobrinuo se glumački tim Gavelle gdje je premijerno izvedena predstava Amadeus koju nije propustila ni pjevačica Severina.

Jesen u Zagrebu nikada nije bila bogatija! Premijera predstave 'Amadeus' privukla je u zagrebačko kazalište Gavella brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Malograđani (Foto: Gavella) Nova predstava Gavellina cinična farsa razgalit će vam dušu, ali i suočiti vas s gorkom istinom – svi smo mi malograđani

Glumica Ana Maras, koreografkinja Larisa Lipovac, operna pjevačica i članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Sandra Bagarić, tu je bio i saborski zastupnik Vladimir  Šeks... no svi su ostali u sjeni kada se pojavila Severina.

Severina Vučković i Saša Matić - Napokon pogledajte i spot za 'More tuge'

Popularna pjevačica je taman objavila svoju novu pjesmu 'More tuge' sa Sašom Matićem, pa je došla i na premijeru raskošne predstave. A raskošan je bio i njezin stayling. Ljubičasta korzet haljina bila je sasvim prigodna za premijeru, a iako je dekolte sakrila bila je itekako seksepilna. Severini kazalište nije strano, pa je se često može vidjeti na premijerama. A i sama je glumila u riječkom kazalištu. Zaigrala je 2007. glavnu ulogu barunice Castelli predstavi 'Gospoda Glembajevi'.

'Amadeus' je inače predstava o odmosu dvojice skladatelja, Wolfganga Amadeusa Mozarta i Antonija Salierija. Shafferova drama - ovdje oživjela u režiji Dore Ruždjak Podolski, s Filipom Križanom i Enesom Vejzovićem u glavnim ulogama - pogled je u svijet dvojice ljudi koji su jedan drugome zauvijek izmijenili živote, a s njima i čitavu, ne samo glazbenu povijest. Glavnu žensku ulogu ima Nataša Janjić.

 

#amadeus #constanza #actresslife #newyear #party

A photo posted by Natasa Janjic Lokas (@nanulananula) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene