ona je 'Annie'

Uz okrutnu maćehu djevojčici je život bio sve samo ne bajka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije joj pomogao ni njezin samouvjereni karakter i optimističan pogled na život... Radnja je to filma 'Annie' koja je ipak uspjela promijeniti svoj svijet!

Snimljen prema uvjerljivo najpoznatijoj broadwayskoj predstavi od 19. veljače u domaća kina stiže filmski obiteljski događaj godine 'ANNIE'!

Pogledaj i ovo showbuzz Dolazi Annie Kampanja za gradonačelnika New Yorka dobila neočekivani obrat!

Riječ je o urbanoj komediji za sve generacije u kojoj su glavne glavne uloge ostvarili dobitnik nagrade Oscar, Jamie Foxx ('Ray'), nominirana za nagradu Oscar, Quvenzhane Wallis ('Zvijeri južnih divljina'), nominirana za nagradu Zlatni globus, Cameron Diaz ('Svi su ludi za Mary') i nominirana za nagradu Emmy, Rose Byrne ('Opasna igra'). Redatelj filma je Will Gluck koji se publici do sada predstavio sa super-uspješnim komedijama 'Cura na lošem glasu' (s Emmom Stone u naslovnoj ulozi) i 'Veza bez obveza' (s Justinom Timberlakeom i Milom Kunis u glavnim ulogama), a svi oni siguran su znak da nas očekuje još jedan vedar, zabavan film ispunjen poznatim pjesmama i obiljem humora.

Bradley Cooper priznao da mu je film 'Snajperist' promijenio život

Annie (Wallis) je mlado i sretno siroče koje je također i dovoljno jako kako bi preživjelo na uzavrelim ulicama New Yorka. Nakon što su je roditelji još kao bebu ostavili uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju, za Annie je život bio sve samo ne bajka uz zločestu maćehu gđicu Hannigan (Diaz). Ali sve će se uskoro promijeniti nakon što napuhani tajkun i glavni kandidat za novog gradonačelnika New Yorka Will Stacks (Foxx) – čiji su glavni savjetnici briljantna Grace (Byrne) i spletkaroš Guy (Bobby Cannavale) – upravo u Annie vide priliku za vlastitu političku kampanju te ju prime u svoje okrilje. Stacks vjeruje da je upravo on njezin anđeo čuvar, ali Annien samouvjereni karakter i optimističan pogled na život možda znači upravo suprotno...

Glazbeni spektakl 'Annie' do sada je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 115 milijuna dolara. Uz redatelja Glucka producenti filma su Jada Pinkett Smith i Will Smith te poznati glazbenik Jay-Z koji su se pobrinuli da magija lika Annie koji je do sada dirnuo generacije gledatelja i čitatelja ostane autentičnom, a da glazba iz filma dobije novo ruho koje će inspirirati mlade naraštaje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene