Uzvratila udarac

Nives pokazala modrice pa "ubila" odgovorom primitivne komentare

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je pokazala koljena u modricama krenule su neukusne dosjetke muškaraca kojima je Nives brzo stala na kraj.

Nives Celzijus stoji iza svoje riječi. Obećala je da će u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dati sve od sebe i upravo to i čini. To dokazuje i ne baš lijepa fotografija koja je osvanula na njezinom profilu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško Geni su to! Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

Nives se naime svojim obožavateljima požalila na modrice koje je dobila tijekom proba za show. "Ako vas zanima zašto su mi koljena modričava, ne propustite u nedjelju novu epizodu TLZP-a od 20 sati", napisala je Nives.

Iako je svima jasno dala do znanja o čemu je riječ bilo je i onih koji su zaključili da je Nives ozljede zaradila snimajući porno film. Neukusnim komentarima pjevačica i spisateljica ubrzo je stala na kraj brutalnim odgovorom.

"Dragi muškarci, zahvaljujem vam na vašim vickastim dosjetkama, ali morate napokon shvatiti kako naša životna svrha nije ugađanje vama. Naprotiv, čitajući ovakve komentare jedino što mogu je ustanoviti da žalim što me ne privlači isti spol", poručila je bez dlake na jeziku Nives.

 

Ako vas zanima zašto su mi koljena modricava, ne propustite u nedjelju novu epizodu Tlzp-a od 20 sati #tlzphr #novatv #shakira #objection #samoveselo

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene