MNOGA LICA NIVES CELZIJUS

Objavila bizarnu fotku: ''Moja bolesna ideja''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nives Celzijus opet je uspjela iznenaditi brojne fanove.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzius ne prestaje oduševljavati svojom pojavom. Za transformaciju u Zvonka Bogdana u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobila je brojne pohvale, baš kao i za sve prethodne nastupe. Iznenadila je Nives tako mnoge svojom duhovitošću, spontanošću i odličnim snalaženjem u različitim ulogama, baš kao što nas svaki put uspije iznenaditi fotkama na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Nives se, naime, na svom Instagramu pohvalilla fotografijom bujnog poprsja, no s lica nije skinula masku koju je imala tijekom nastupa. ''Prilika za fotkanje s pobjednikom se ne propušta, pa makar i bez odjeće'', napisala je Nives pored fotke na kojoj pozira s pobjednikom Bojanom Jambrošićem koji se transformirao u Jacquesa.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Zadnja fotografija u nizu istovremeno je oduševila, ali i šokirala brojne pratitelje.''Moja bolesna ideja'', napisao je Dalibor Petko u komentarima. U svakom slučaju, bila je to ideja koja je izazvala brojne reakcije. ''Svaki put novo iznenađenje. Odlična si'', ''savršena si Nives'', ''Kakav horor'', bili su samo neki od komentara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene