457751
457751
457751
457751
457751

LEGENDA REAGIRALA Čime je to bio zadovoljan, a što mu se nikako nije svidjelo?

  • , 21.11.2016., 09:05
  • Autor:
  • komentara

U devetoj epizodi TLZP-a pobijedila je Ana Maras Harmander. Pozornost je svojim nastupom privukla i Žanamari, koju je komentirao Kićo Slabinac.

 
 
 
 
Žanamari Perčić u showu Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)
Žanamari Perčić u showu Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

U devetoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnijela Ana Maras Harmander, utjelovivši sjajnu Bjork. Drugo mjesto zauzeo je Jan Kerekeš, dok je treći bio Fil Tilen, koji je bio jako sretan što je utjelovio Franka Sinatru. Tijekom sjajnih i zanimljivih izvedbi, istaknula se i Žanamari Perčić, koja je imala zahtjevan zadatak - postati Krunoslav Kićo Slabinac i otpjevati singl "Zbog jedne divne žene". Žanamari je bila presretna zbog tog zadatka, a na transformaciji joj je čestitao i Krunoslav. Za Dnevnik.hr prokomentirao je njen nastup.

"Ja mislim da je imala težak zadatak i da je mogla birati, ne bi sigurno izabrala mene. Ona je dobra pjevačica i čestitam joj na trudu, sigurno se jako namučila. Akcent su stavili na moj vibrato u vokalu koji je teško skinuti, pojavljuje se uvijek na pravom mjestu i u točno određenoj mjeri i nije ga lako skinuti. Ja ga ne namještam, već proizlazi iz mog osjećaja", kazao je Krunoslav. Što se tiče boje glasa, kaže Kićo, Žanamari je bila blizu jer joj je tonalitet odgovarao, a kad je garderoba u pitanju, mislio je da je on na pozornici.  "Što se tiče boje glasa, bila je blizu jer joj je tonalitet očito odgovarao, jer u principu muški i ženski glas u oktavi zvuče ekvisono."
 

Žanamari Perčić, Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

"Uloga crne žene je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna. Što se tiče poante pjesme i teksta, nije pogođena, dapače bila je shvaćena pogrešno (u pjesmi nije odletjela crna žena, nego sam odletio ja s pticom srebrnih krila, a ona je ostala tamo daleko u noći, u New Yorku)". Nasmijao se, ipak, od srca vidjevši kako je izgledao i kako se odijevao sedamdesetih, kad je pjesma bila na vrhuncu. "Žanamari bi me mogla uspješno prezentirati na mojim gažama kad bi kroz priču publici želio pokazati kako je to nekad davno izgledalo i zvučalo", dodaje Slabinac.

"Mislim da žiri uopće nije shvatio koliko težak zadatak je imala Žanamari, jer nije jedan žestoki kritičar rekao i napisao da je Kićo Slabinac jedan i neponovljivi i da su Žanamari trebali čestitati na tome koliko je bila blizu i na visini svog zadatka. Sve čestitke Žanamari, i želim joj puno uspjeha u životu i karijeri", zaključio je Slabinac.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se