Težak zadatak

LEGENDA REAGIRALA Čime je to bio zadovoljan, a što mu se nikako nije svidjelo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U devetoj epizodi TLZP-a pobijedila je Ana Maras Harmander. Pozornost je svojim nastupom privukla i Žanamari, koju je komentirao Kićo Slabinac.

U devetoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnijela Ana Maras Harmander, utjelovivši sjajnu Bjork. Drugo mjesto zauzeo je Jan Kerekeš, dok je treći bio Fil Tilen, koji je bio jako sretan što je utjelovio Franka Sinatru. Tijekom sjajnih i zanimljivih izvedbi, istaknula se i Žanamari Perčić, koja je imala zahtjevan zadatak - postati Krunoslav Kićo Slabinac i otpjevati singl "Zbog jedne divne žene". Žanamari je bila presretna zbog tog zadatka, a na transformaciji joj je čestitao i Krunoslav. Za Dnevnik.hr prokomentirao je njen nastup.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

"Ja mislim da je imala težak zadatak i da je mogla birati, ne bi sigurno izabrala mene. Ona je dobra pjevačica i čestitam joj na trudu, sigurno se jako namučila. Akcent su stavili na moj vibrato u vokalu koji je teško skinuti, pojavljuje se uvijek na pravom mjestu i u točno određenoj mjeri i nije ga lako skinuti. Ja ga ne namještam, već proizlazi iz mog osjećaja", kazao je Krunoslav. Što se tiče boje glasa, kaže Kićo, Žanamari je bila blizu jer joj je tonalitet odgovarao, a kad je garderoba u pitanju, mislio je da je on na pozornici.  "Što se tiče boje glasa, bila je blizu jer joj je tonalitet očito odgovarao, jer u principu muški i ženski glas u oktavi zvuče ekvisono."
 

"Uloga crne žene je bila pretjerano iskarikirana, na momente vulgarna. Što se tiče poante pjesme i teksta, nije pogođena, dapače bila je shvaćena pogrešno (u pjesmi nije odletjela crna žena, nego sam odletio ja s pticom srebrnih krila, a ona je ostala tamo daleko u noći, u New Yorku)". Nasmijao se, ipak, od srca vidjevši kako je izgledao i kako se odijevao sedamdesetih, kad je pjesma bila na vrhuncu. "Žanamari bi me mogla uspješno prezentirati na mojim gažama kad bi kroz priču publici želio pokazati kako je to nekad davno izgledalo i zvučalo", dodaje Slabinac.

"Mislim da žiri uopće nije shvatio koliko težak zadatak je imala Žanamari, jer nije jedan žestoki kritičar rekao i napisao da je Kićo Slabinac jedan i neponovljivi i da su Žanamari trebali čestitati na tome koliko je bila blizu i na visini svog zadatka. Sve čestitke Žanamari, i želim joj puno uspjeha u životu i karijeri", zaključio je Slabinac.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene