Bit će svega!

"HODAM KAO GRBAVA KRAVA" Kreće nova sezona TLZP-a, kandidati umiru od straha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus, Mario Roth, Bojan Jambrošić, Dalibor Petko... Samo su neka od lica koja ćete gledati u novoj sezoni hit showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Osmero novih natjecatelja uskoro započinje sa zahtjevnim pripremama. Ana, Mia, Nives, Ivana, Daniel, Dalibor, Bojan i Mario nova su lica čije će vas transformacije zabavljati. I dok jedne trese trema, a drugi se vesele, svi su složni u jednom - njihova lica zvučat će poznato.

Pogledaj i ovo showbuzz nova postava Otkrivamo kandidate četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"

"Imam već užasnu, užasnu tremu i veliki strah od svega", rekla je Nives Celzijus. Ivana Mišerić je, s druge strane, izjavila da nema velikog srama pa smatra da neće biti problema ni pred nastup.

"Meni će zapravo biti od svih kandidata najgore, jer ću se s tim ljudima koje ću utjeloviti, prije ili kasnije susresti u svojoj emisiji", otkrio je Petko. "Definitivno možete očekivati od mene da ću dati sve od sebe, što god to značilo", dodala je glumica Ana Gruica. Za nju, dodala je, ne postoji ništa što ne bi mogla. Mia Anočić Valentić dat će, kaže, najviše i najbolje od sebe, a Bojan Jambrošić potrudit će se da odradi to onako kako treba. "Potrudit ću se da to bude wow". Radijski voditelj aka Yammatovac  Daniel Bilić kaže da će dati sve od sebe da bude osoba koja treba biti na sceni.

Iako se nadaju da će sve moći odraditi, svatko od kandidata nadolazeće sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" ima neke svoje strahove. Ivana Mišerić boji se previsokih tonova, a Mario Roth uloga kao što su Celine Dion ili Whitney Houston. Osim toga, boji se Roth i štikli. "Nije lako, hodam kao grbava krava, ali sve se to da naučiti", kroz smijeh je rekao pjevač. "Nekako se pitam kako će u muškim ulogama sakriti sve ovo što moraju sakriti", povjerila nam se Nives. Što su nam još kandidati otkrili o avanturi života, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene