Uzbudljiva sezona

Velika novost u TLZP-u: Prvi put u jednom zabavnom showu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj sezoni hit showa Nove TV, Tvoje lice zvuči poznato, čeka nas velika novost. Kandidate čekaju nevjerojatne transformacije.

Nova sezona hit showaNove TV donosi nove izazove, pregršt glazbenih hitova i zadivljujuće transformacije, novosti u konceptu i osmero novih natjecatelja. Osmero kandidata, Mario Roth, Daniel Bilić, Dalibor Petko, Bojan Jambrošić, Nives Celzijus, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica proći će nevjerojatne transformacije u glazbene ikone koje ih dopadnu na fotoruletu, te iz tjedna u tjedan zabavit i sebe i publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz nadmoćan nastup Ovo je bilo svjetski! Grandiozan Mario Roth ponovno na tronu

U tome će im pomoći vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, za plesne koreografije zaslužan je Igor Barberić, a dramski trener i u četvrtoj sezoni bit će pobjednik prve sezone showa Mario Petreković.I ove godine u žiriju sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija koji će kandidate ocjenjivati ocjenama od 4 do 12, a kroz show će nas voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac. Iza cijelog spektakla stoji i veliki tim stručnjaka, stotinjak članova ekipe showa koji su zaslužni za preobrazbu kandidata u neke od najpoznatijih glazbenih zvijezda.

U novim nastavcima stiže jedna novost u obliku HOLOGRAMA. U ovoj sezoni bit će situacija u kojima će kandidati izvesti i posebne duete, i to na način da on/ona bude oba izvođača. Naime, neki nastupi bit će ranije snimljeni i hologramski prikazani na samoj pozornici, odmah uz natjecatelja transformiranog u drugog izvođača čiji će dio izvoditi regularno na sceni na samom snimanju emisije.

Hologram će se projicirati na projekcijskoj foliji i tako će gledatelji po prvi puta u jednom zabavnom showu svjedočiti nevjerojatnom iskustvu izvedbe, odnosno dvostrukoj transformaciji natjecatelja showa. Podsjetimo, ovaj zabavni show je humanitarnog karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10 000 kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Finalna emisija showa donijet će ovog proljeća ime i četvrtog pobjednika showa "Tvoje lice zvuči poznato", no do tada kandidate čeka niz priprema za spektakularne nastupe.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene