EMOTIVNA ZAHVALA

Nije se mogao suzdržati: ''Ja sam zaplakao''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bojan Jambrošić pokazao je veliko srce i u ime Nove TV donirao 10 000 kuna Udruzi Murid iz Čakovca. Donacija je otišla u plemenite svrhe , a čakovečki mališani ranježili su Bojana emotivnom zahvalom.

Pobjedom u četvrtoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Bojan Jambrošić odlučio je da će Nova TV u njegovo ime iznos od 10 tisuća kuna donirati Udruzi Murid iz Čakovca. Bila je to odluka na kojoj su mu neizmjerno zahvalni mališani koji su uključeni u terapijske procese. Na dirljiv način zahvalili su mu se na vrijednoj donaciji . ''Dragi Bojane, hvala ti puno'', ''Hvala'', ''Bojan, ti si najbolji na svijetu, hvala ti'', samo su neki od riječi zahvale koje su mladom pjevaču uputili čakovečki mališani u video poruci. Teško je ostati ravnodušan na te male anđele kojima će svaka svaka kuna dobro doći i koju će Udruga sigurno utrošiti na najbolji mogući način kroz aktivnosti usmjerene za dobrobit djece.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Ravnog srca nije mogao ostati ni Bojan Jambošić nakon dirljivih zahvala. ''Ja sam zaplakao! Hvala vama MURID-Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu! Prekrasni ste i vidimo se uskoro'', napisao je Bojan na svom službenom Facebook profilu. Emotivan video proširio se društvenim mrežama, a javili su se mnogobrojni fanovi. '' Mi smo plakali kad si Ti odabrao MURID! Hvaaala tisuću puta. Dobro se dobrim vraća'', ''Preslatki su'', Predivno'', ''Anđeli mali'' komentirali su fanovi čiji je anđeo ovog puta bio upravo Bojan Jambrošić .


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene