TLZP

"Poboljšana verzija mene": Zečić oduševljen izvanrednom Mijom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mia Anočić Valentić utjelovila je u drugoj epizodi TLZP-a Dražena Zečića, koji je komentirao njezin nastup.

U drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" glumica Mia Anočić Valentić dobila je pohvale žirija za nastup s pjesmom "Pokidat ću lance sve". Mia je utjelovila Dražena Zečić, koji je za Dnevnik.hr komentirao njezin nastup.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Mia je poboljšana verzija mene, bravo Mia. Ta energija, taj pokret. Potpuno je ušla u lik i bila je točna u pjevanju. Izgleda ljepše od mene. Meni je ovo bilo zabavno, a gledao sam uz svoju obitelj, koja obožava TLZP. Treba puno truda da bi se imitacija odradila i zato joj čestitam. Čudno je gledati kako te imitiraju, ali ona je to odlično odradila. Najbolji trenutak mi je bio kad je ušla u studio. Baš se vidjelo da je ušla u lik i ušla je s energijom", komentirao je Zečić.

Nastupom šarmantne glumice bio je dirnut i žiri. "Ja sam duboko dirnut ovom pjesmom! Potresen sam! To su neke ljubavne dubine koje samo Dražen Zečić može dosegnuti. Ulazak u lik i djelo Dražena Zečića ste odradili na jednom jako visokom i profesionalnom nivou. Bili ste šarmantni, duhoviti, zabavni i većim dijelom pjesme i točni, briljantni", komentirao je Goran, a Sandra joj je poručila: "Mia, ti kao da si glumica! Toliko si dobro zaronila u tekst, u interpretaciju, u mušku energiju, glasovno si duboko. Intonativno si bila ovaj put stvarno perfektna. Ovo je bilo sjajno!".

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene