TLZP

Oglasila se: Evo što kaže Doris Dragović na nastup Bojana Jambrošića!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Dragović potpuno je očarana Bojanom Jambrošićem. Otkrila nam je svoje dojmove o njegovom sinoćnjem nastupu na showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Bojan Jambrošić odnio je svoju prvu pobjedu u showu "Tvoje lice zvuči poznato", oduševivši žiri i kolege u showu. Težak zadatak imao je Jambrošić. Ne samo da je pjevao singl Jacquesa Houdeka, već i Doris Dragović, a sve to pred spomenutim glazbenikom, kojeg je Bojan, srećom, oduševio. Otkrio nam je tako Jacques da je Bojan zaista bio sjajan u izvedbi pjesme "Ima nešto u tome".

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 1 veliki izazov već na početku! Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

"Bojan je doista bio sjajan! Osobito me oduševio pjevajući Doris, nisam ni u snu očekivao da će biti tako dobar! Bravo! Sve mi se svidjelo; glasovno se jako približio i Doris i meni, a pokreti i mimika su to u stopu slijedili. Hologram je bio ugodno iznenađenje, kao i maska, pohvale svima! Vjerujem da bi me na nekim koncertima mogao zamijeniti, no prvi redovi bi čini mi se ipak prepoznali da to nije Jacques u cijeloj svojoj veličini, haha, publiku se ne može prevariti", kroz smijeh je komentirao ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu.

Komentirala nam je show i Doris Dragović. "Od prvog do zadnjeg trenutka - srsi niz kičmu. Najprije malo zastrašujuće, jer - tamo sam, a nisam. Onda krene sve snažnija Bojanova interpretacija, sve postaje moćnije, uvjerljivije. Sluša se i gleda bez daha. Gledam publiku i izraze lica u zanosu. Pa sve do kraja - veličanstveno! Da, tamo smo uvjerljivo bili Jacques i ja i čestitam Bojanu kao i ekipi "TLZP-a" na čaroliji koju su napravili, nego, to mi je dalo ideju za neke nastupe koji se preklapaju... Ako ne tehniku holograma onda nek' mi dadu Bojana", oduševljeno je komentirala Doris Dragović.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene