TUĐI ŽIVOT

ZLOČESTA DILARA Privatna priča najpoznatije turske zlice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ebru Ozkan jedna je od najpopularnijih turskih glumica, a nama je najpoznatija kao Dilara iz serije 'Tuđi život'.

Ebru Ozkan ima jednu od glavnih uloga u popularnoj turskoj seriji 'Tuđi život'. Tumači Dilaru, lik koju je proslavio, a sada možete i saznati koliko se Ebru razlikuje od svog lika u stvarnom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ustaje u 5 TUĐI ŽIVOT Upoznajte zlikovca iz serije! Otkrio je tajnu dobre glume

Gdje živi vaša obitelj?

Rodila sam se u Ankari. Ondje sam živjela do srednje škole kad smo se preselili u gradić Hadžibektaš u blizini Nevšehira. Nevšehir. Moji roditelji i dalje žive ondje. Imaju kući s dvorištem i vrtom. Sade rajčice i paprike. Ne žele doći živjeti u Istanbul, ali kad imam puno posla, dođu da se vidimo. I moj brat živi u Nevšehiru. Sestre žive u Istanbulu.

Koliko braće i sestara imate?

Imam dvije sestre i jednog brata. Ja sam najmlađa među njima.

Kad ste se počeli zanimati za glumu. Je li vas netko iz obitelji usmjeravao?

Koliko se sjećam, obitelj me nije usmjeravala, ali me uvijek podupirala. Mislim da bih mogla reći da sam bila sretno dijete. Učila sam i stjecala iskustvo, ali znala sam da je obitelj uvijek uz mene.

Za glumu sam počela pokazivati zanimanje još u djetinjstvu. Ne sjećam se imena prve predstave koju sam pogledala, ali jednostavno sam se zaljubila u kazalište. Sjećam se samo atmosfere u dvorani. Moje zanimanje za glumu nastavilo se i tijekom srednje škole i studija kad sam shvatila da se želim baviti tim poslom. S 21 godinom upisala sam se na Sveučilište Bilgikent, ali sam se s 25 godina prebacila na studij glume u Ankari.

Volite li komedije?

Da, volim komedije. Dosta mi je plakanja i tuge. Potrebni su mi smijeh i veselje. Život nije samo negativan. Mislim da nema potrebe pretjerivati s naglašavanjem svega tužnog u životu kad to ionako moramo doživjeti.

Možemo li malo razgovarati o vašem obiteljskom životu?

Živim dinamično. Volim putovati, ali vrijeme provedeno u vlastitom domu posebno mi je važno. Možda je to navika koju sam stekla u Ankari. Volim provoditi vrijeme s prijateljima u kućnom okruženju.

Bismo li mogli reći da ste kućni tip osobe?

Mislim da je moj dom najbolje mjesto za odmor. Stvarno volim kuhati. Već tri godine eksperimentiram s nekim jelima. Toliko sam se posvetila kuhanju da pomno odabirem čak i nož (smije se). Pečem i torte, kolače i burek. Puno sam jela sama smislila.

Jeste li sami uredili svoj dom?

Volim to raditi. Neprestano premještam stvari po stanu. Budući da držim do svog životnog prostora, mislim da mi promjene u razmještaju gode. Zabavljam se dok to radim, ali nisam opsjednuta time. Razvila sam svoj ukus i kupujem stvari koji mi se sviđaju.

Zanimaju li vas stvari kao što je feng shui?

Naravno. Neko sam se vrijeme zanimala i za jogu i meditaciju.

A astrologija?

Nekoć me nije zanimala, ali u posljednje vrijeme me počela zanimati. Zanima me veza između planeta i ljudi. Ne trebamo se oslanjati na neprovjerene informacije, nego doći do onih pravih. Zahvaljujući predstavi, počela sam više čitati i o astrologiji. Naravno, ne činim to zato što me zanima što život donosi. Nije mi jasno zašto bi neki ljudi radije živjeli sa spoznajom o budućnosti kad mogu živjeti život ispunjen iznenađenjima.

Ako se ne varam, zanimaju vas i boje!

Da, zanimaju me (smije se). Predstava u kojoj glumim bavi se i bojama. Tijekom priprema za ulogu, poručila sam utjecaj koji boje imaju na ljude.

Koja boja prevladava u vašem ormaru?

To se s vremena na vrijeme mijenja. Crna i siva boja uvijek mi dobro dođu. Jako volim bež i krem boje. Izbjegavam sjajne boje.

Pratite li modu?

Biram odjeću u kojoj se osjećam dobro i koja je u skladu s mojim stilom, ali nikada ne bih nosila nešto samo zato što je u modi. U mome ormaru može se naći uglavnom sportska odjeća.

Djelujete kao čvrsta osoba.

Naravno, kad mi se stane na žulj, i ja se naljutim, ali mislim da imam blagu narav i da sam jednostavna. Svi živimo pod velikim stresom i vrlo smo zaposleni, a to dovodi do prekida u komunikaciji. Pokušavam komunicirati s pomoću pogleda koliko god je to moguće s obzirom na to da tako mogu shvatiti što netko drugi smjera i gdje su mu granice. Mislim da je tako moguće uspostaviti pozitivnu komunikaciju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene