Kruže tračevi

Trudnu Hayden 'pucaju' hormoni – Ništa od vjenčanja s Kličkom?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica odbrojava do poroda, a tako i napetost sve više raste.

Prema pisanjima američkih medija, glumica Hayden Panettiere ima problema sa zaručnikom boksačem 38-godišnjim Vladimirom Kličkom.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere Posrnula glumica Bivša slatkica kojoj se smiješila blistava karijera progovorila o paklu ovisnosti koja ju je koštala skrbništva nad kćeri

Hayden Panettiere otišla na odmor prije poroda - paparazzi je snimili u bikiniju

25-godišnja glumica odbrojava sitno do poroda, no zaručnici su se navodno jako posvađali te postoji mogućnost da vjenčanja neće ni biti!

'Svađaju se mjesecima, Hayden se osjeća loše, stalno je napuhnuta i hormoni joj divljaju, a Vladimir je već umoran od njezinog konstantnog zanovijetanja. Postoji mogućnost da se vjenčanje neće ni dogoditi', otkrio je izvor za OK!Magazin.

Iako su to samo nagađanja, fanovi se nadaju kako će na tome i ostati. Par je na kratko prekinuo prije 2 godine, no ubrzo su se pomirili i zaručili a sada im dolazi i prvo dijete.

Iako se o njima svašta piše, činjenica je da žive na dva kontinenta – Vladimir najviše boravi u Njemačkoj dok Hayden živi u Americi – gdje će živjeti nakon vjenčanja ako se ono dogodi, još se ne zna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene