Trudna Gwen

Rastući trbuščić joj ne smeta - izgleda sjajno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amerikanci odbrojavaju do svojeg omiljenog blagdana! Halloween je pred vratima, a poznati su se već uputili na farmu kako bi izabrali najbolje bundeve koje će postati čudovišta.

Dizajnerica i pjevačica Gwen Stefani sunčanu je nedjelju provela s obitelji. U potrazi na najljepšom bundevom, paparazzi su pronašli nju.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani Ma, čemu ovo? Slavna plavuša šokirala izgledom, njezino lice sve je zbunilo : "Ja sam njen obožavatelj cijeli život i nisam je prepoznao"

Iako nije službeno potvrdila trudnoću, to su njezini prijatelji učinili umjesto nje. 44-godišnja Gwen i suprug Gavin Rossdale tako čekaju svoje treće dijete, nakon Kingstona (7) i Zume (5).

>> Pokazala trbušnjake kakve imaju samo rijetke 43-godišnjakinje!

Zgodni supružnici nisu se odvajalo jedno od drugoga, pa i kada su im se pridružili njihovi prijatelji iz benda No Doubt, Tony Kanal sa svojom obitelji.

Pretpostavlja se kako je Gwen u ranoj fazi trudnoće, no već se može primijetiti maleni trbuščić posebno zato jer je slavna pjevačica prije samo nekoliko mjeseci ponosno pokazivala svoje isklesane trbušne mišiće. Gwen doista blista!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene