Opasna situacija

Otkriveni detalji traumatičnog isustva slavne glumice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkriveni detalji o provali koja je uznemirila glumicu …

Slavna glumica Sandra Bullock našla se licem u lice s provalnikom koji je prošlog mjeseca provalio u njezinu vilu u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock - 2 Njeno lice sve govori Miljenica publike prvi put u javnosti nakon tragičnog gubitka, evo tko joj pruža utjehu u najtežem periodu

Prema nalogu za uhićenje, Bullock je nazvala policiju oko 6:30 ujutro, no prema najnovijim informacijama slavna se glumica susrela s provalnikom u jedan u noći. Tada je čula glasno lupanje unutar kuće i brzo je otišla prema spavaćoj sobi kako bi se tamo zatvorila, no tada je ugledala Corbettu u hodniku.

Uhodio slavnu glumicu – EVO što ga čeka!

Zalupila je vratima i nazvala policiju kojima je ispričala da se prije incidenta tuširala i spremala za spavanje pa je lako moguće da je osumnjičeni bio dulje u kući.

Ni Bullock nisi njezin sin nisu ozlijeđeni tijekom provale.

Joshua James Corbett je 8. Lipnja provalio u kuću Sandre Bullock, a sud ga tereti s čak 19 krivičnih djela. U njegovom domu policija je pronašla oružje, tako da će osim provale i uhođenja slavne glumice Corbett biti optužen i za posjedovanje strojnice, vatrenog oružja i ostalih destruktivnih uređaja, piše Huffington post.

Corbett je pušten uz jamčevinu od dva milijuna dolara, a ako ga proglase krivim u zatvoru bi mogao provesti čak 12 godina.

Inače, u kuću Sandre Bullock nije provalio kako bi nešto ukrao, već zato jer je opsjednut likom i djelom poznate glumice. Ona ga je i zatekla u kući, a zatim se zaključala i zvala policiju.

Bullockica je i ranije bila na meti raznih psihopata. Zabranu prilaska za dva muškarca tražila je 2008. i 2010. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene