Razotkrila ga

'Znao je da sam transseksualka, no ipak je zatražio moje gole fotografije'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Saga s transseksualnim modelima se nastavlja...

Dečko slavne pjevačice Jennifer Lopez, Casper Smart, glavna je tema američkih medija zbog druženja sa transseksualnim modelima.
Sofia Vissa otkrila je u intervjuu za Woman's Day da joj je Casper komentirao njezine slike na Instagramu te da je znao da je ona transseksualka, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo showbuzz TREĆI PUT ŠUŠKANJA SVE GLASNIJA Trudna po treći put u 47. godini?

'Imam puno 'followera' na Instagramu pa stavljam 'hashtagove' TS, Shemale ili transgendered. Znam da sam ih stavila i na fotografiju koju je komentirao i Casper', rekla je Sofia.

Prekid s mlađim? Prevario je s transseksualnim modelom?!

Smart je započeo razgovor sa Sofiom putem društvene mreže te joj je pohvalio njezine 'morske' fotografije u bikiniju. Sofia ga je pitala zašto neće označiti da mu se ta fotografija sviđa, a Casper je odgovorio da je razlog tome to što puno ljudi prati sve što on radi na društvenim mrežama. 'Mislim da je bolje da sam ti sam rekao, nego da sam samo kliknuo, zar ne', navodno joj je odgovorio Casper.

Smart je zatim zatražio da vidi još, a Vissa mu je odgovorila: 'Što želiš vidjeti? Moj osmijeh?' Njihovo flertovanje se nastavilo kada mu je Vissa odgovorila: 'Volim osmijehe, oči i lijepe guze', a Smart je odgovorio: 'I ja, također. Imam sve od navedenog.'

Vissa tvrdi kako je njihov razgovor završio nakon što mu je poslala svoju nagu fotografiju, a kasnije je Smart izbrisao sve fotografije i poruke koje su razmijenili.

Jennifer Lopez i Casper Smart još se nisu oglasili na ove tvrdnje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene