Prerano otišli

Napustili su scenu bez posljednjeg naklona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovi tragični i prerani odlasci potresli su cijelu regiju. Iza sebe su ostavili velika glazbena i glumačka nasljedstva.

Prerani odlasci ovih glumačkih i pjevačkih legendi i danas su neprežaljeni. Godinama nakon njihovih tragičnih krajeva, o njihovim talentima, sposobnostima i bogatim nasljedstvima koja su ostavili iza sebe i dalje se govori.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Koliko emocija Poslušajte posljednju pjesmu Toše Proeskog, snimio ju je u studiju prije smrti i nikada ju nije uspio sam objaviti

Ena Begović

Bila je jedna od najljepših hrvatskih glumica, imala je bogatu karijeru, a najzapaženiju ulogu ostvarila je kao barunica Castelli. Imala je samo 40 godina kada je 2000. poginula u automobilskoj nesreći na Braču. Iza sebe je ostavila kćer Lanu, koju je imala iz braka s poduzetnikom Josipom Radeljakom.

Toše Proeski

Još jedna žrtva automobilske nesreće bio je popularni makedonski pjevač za kojim je tugovala čitava regija. Toše je 2007. imao samo 26 godina, a do tada je već bio izdao čak sedam albuma. I dan danas njegova glazba sluša se po cijeloj regiji, a njegov prerani odlazak je ostao neprežaljen.

Dolores Lambaša

Ista sudbina 2013. zadesila je i prelijepu glumicu, koja je tada imala 32 godine. Od teških ozljeda nakon prometne nesreće preminula je u bolnici. Najveću slavu ostvarila je svojim televizijskim ulogama, a u javnosti je također bila poznata i po vezama s Josipom Radeljakom i Franom Lasićem.

Dino Dvornik

Neprežaljeni hrvatski kralj funka preminuo je 2008., u dobi od 44 godine, od kombinacije tableta za smirenje, protiv bolova i antidepresiva. Njegovu 'Afriku' i danas mlađe generacije slušaju, a iza sebe osim velikog glazbenog nasljedstva, ostavio je suprugu Danijelu i kćer Ellu, koja se nedavno zaručila.

Sonja Savić

Poznata srpska glumica u svojoj karijeri snimila je preko 50 filmova, a za svoju ulogu u filmu 'Život je lijep', u kojem je glumila uz nedavno preminulog Dragana Nikolića, nagrađena je i na festivalu u Veneciju. Od predoziranja drogom preminula je 2008., a tjedan dana prije napunila je 47 godina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene