454990
454990
454990
454990
454990

"NAJBOLJI TIP HOLLYWOODA" Izgubio kćerku, poginula ljubav njegovog života...

  • , 26.10.2016., 22:26
  • Autor:
  • komentara

Keanu se morao boriti sa životnim nedaćama, no na kraju je postigao velik uspijeh u karijeri.

 
 
 
 
Keanu Reeves (Foto: Getty)
Keanu Reeves (Foto: Getty)

Znanstveno-fanastični film 'Matrix' osigurao je Keanu Reevesu svjetsku slavu. Iako mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, njegov privatni život nekad nije tako blistao. Brojne životne nedaće pratile su ga cijeli život. Kada je imao svega tri godine, njegov otac je napustio obitelj. Keanu i njegove sestre odrasle su s djedom i bakom jer se njihova majka udala i rastala četiri puta. Budući da su se često selili, Kaenu je često morao mijenjao srednju školu. Patio je od disleksije, nije bio uzoran učenik te je pravio probleme. Reevesa su izbacili iz srednje škole koju nikad nije završio.

Keanu Reeves (Foto: Getty)

Iako je bio jako uspješan u hokeju, sportska ozljeda uništila je njegov san o nastupu na Olimpijskim igrama. Počeo je glumiti, a 90-ih godina počele su se nizati filmske uloge. U kolegicu Jennifer Syme zaljubio se 1999. godine, a zaljubljeni par te je godine trebao dobiti i prinovu. No, uslijedio je tragičan događaj. Jennifer je izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće,a taj strašni gubitak ih je međusobno udaljio. Iako nisu bili zajedno, par je bio i dalje u dobrim odnosima. Njegova noćna mora se, nažalost, dalje nastavila. Jennifer je doživjela promentu nesreću i poginula. Zaletjela se u tri automobila, a od jačine udarca izletjela je iz svog džipa.

Keanu Reeves (Foto: Getty)

Keanu nije izgubio samo ljubav svog života. Ostao je i bez svog najboljeg prijatelja koji je preminuo od predoziranja. ''On je bio veliki čovjek i glumac. Dobro smo se slagali. Jako mi nedostaje, često mislim na njega'', izjavio je Keanu jednom prilikom u intervjuu. Život ga unatoč svemu i dalje nije mazio. Njegova sestra oboljela je od leukemije, ali uspjela je dobiti bitku u koju se uključio i Keanu. Nakon filma ‘Matrix’ donirao je čak 70 posto zarade bolnicama koje liječe pacijente oboljele od leukemije.

Keanu Reeves (Foto: Getty)

Čini se kako nitko ne nosi križ koji ne može podnijeti, pa tako ni Keanu. Priznao je kako su mu tragedije pomogle da postane bolja osoba. ''Svi se možemo složiti da jaka osoba može preživjeti najgore tragedije i nastaviti uživati u malim stvarima. Bez obzira na to što vas trenutno muči, možete to pobijediti'', zaključio je slavni Keanu.

Keanu Reeves (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se