Toscana

Misterija je riješena - Prošla je godina, na svijet je stigla kćerkica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Napeta serija Toscana koju pratimo u programu Nove TV prepuna je intriga i zapleta, a nedavni događaji koji su se dogodili na prekrasnim toskanskim obroncima dodatno su začinili radnju.

Naime, nakon dugo iščekivanja i nagađanja, napokon smo doznali tko je pravi ubojica Luce Monfortea, zbog čijeg je ubojstva i prelijepa Aurora provela u zatvoru čak osam dugih godina. Gledateljima je sigurno bilo veliko iznenađenje kada je postalo očito da je iza tog ubojstva, a posljedično i iza ostalih ubojstava koja su se iza toga dogodila u Villalbi, krije plavokosa ljepotica Viola.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Ne propustite rivalstvo velikih obitelji u seriji 'TOSCANA' na Novoj TV!

Jedna misterija je riješena, no pravi raspleti, kao i novi zapleti tek dolaze. Uskoro će gledatelji imati priliku vidjeti omiljene likove godinu dana nakon svih nemilih događaja. Aurorini i Alessandrovi snovi lagano se ostvaruju. Sada sretno žive u Primaluceu – imanje obitelji Taviani – a Aurora bi trebala postati majka.

Aurora će roditi divnu djevojčicu, a nazvat će je Eva po baki. Dakle, rođena je Eva Monforte. Baka Ottavia i Marzia su iznimno sretne. Čak i Tessa, treća sestra, u sedmom nebu dojuri iz Rima kako bi proslavila nećakinjino rođenje. Međutim, obitelj Monforte ne dočeka s oduševljenjem vijest o rođenju. Livia, Alessandrova majka, ne može prihvatiti da je majka njezine unuke Aurora – i da je unuka nazvana Eva! Elena, Alessandrova krhka sestra, vraća se iz psihijatrijske klinike, te je sretna zbog rođenja, no jednako je tako izjedaju zavist i ljutnja. Edoardo, Alessandrov brat, žrtva je vlastite opsesivne ljubavi prema Aurori i ne može je gledati kao sretnu majku djeteta koje nije njegovo.

U nastavcima koji slijede upoznajemo i novi bračni par - Amedea Torrea, pedijatra koji je prije mnogo godina živio u Villalbi, i njegovu mnogo mlađu ženu Veronicu. Par je kupio imanje Pietrarossa – veliku kuću u kojoj godinama nitko nije živio i koja unutar svojih zidina, čini se, krije misterioznu tajnu. Otvaranje kuće pobuđuje nevjericu i iznenađenje kod mnogih žitelja Villalbe – pa i kod Ottavije, Livije, odvjetnika Scille. Čini se da svi oni dijele s Amedeom tajnu iz prošlosti. I Veronica je izgleda tajanstvena osoba koja nešto krije.

Ni Aurorina i Alessandrova savršena sreća neće dugo potrajati. Iznenadni događaji okončat će idilične dane mlade obitelji, a o čemu se točno radi saznat ćemo u novim uzbudljivim nastavcima serije Toscana.

Ne propustite nove nastavke uzbudljive serije Toscana, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene