Tori vs. Katie

Zbog kritika završila u bolnici: 'Izgleda umjetno, kao robot'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tori Spelling hospitalizirana je zbog napada anksioznosti i stresa na promociji svoje nove knjige 'Spelling It Like It Is'.

Tori Spelling trenutno je na promocijskoj turneji svoje nove knjige, no pozlilo joj je i hitno je završila u bolnici na nekoliko dana. Američki mediji pišu da su je preplavili loši komentari na njezinu objavu da je Katie Holmes 'umjetna' kao 'plastični robot'. 'Da sam znala da će moj komentar izazvati ovakvu bujicu, ne bih ga napisala', kaže Tori.

Pogledaj i ovo Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Slava kratkog vijeka Proslavila se kao slatkica Donna u ''Beverly Hillsu'', kasnije nije ostvarila nijednu značajnu ulogu, evo gdje je danas

Ove dvije glumice poznaju se još od davnih dana kada je Tori bila glavna zvijezda Beverly Hillsa, 9021, a Katie Holms velika ljubav Dawsona u Dawson's Creeku.

>> Procurili detalji: 'Scijentologija je kriva za naš razvod'

U svojoj knjizi Tori opisuje njihovo prijateljstvo i dane kada su se tek upoznale. Piše o situaciji kada je čekala glazbene instrukcije kod Erica Vetroa. 'Prije mene, unutra je bila djevojka koja je pjevala očajno i bilo ju je ružno za slušati. Lekcija je završila, a iz sobe je izašla Katie', piše Tori. U daljnjem tekstu, Tori komentira lice Katie Holmes koje je uvijek umjetno i ima umjetni smješak. 'Ne vjerujem da možeš biti tako umjetna. Znam da si zauzeta, ali ne možeš reći da ne pratiš tabloide, život ostalih celebritesa i njihove djece', dodaje Tori.

Nadamo se brzom oporavku Tori i uspješnom nastavku turneje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene